Return to site

Saptamana neagra a
provocarii mele

Temporar s-a ales praful de dieta mea
In ultima saptamana, chiar 10 zile mi-a fost rau. Nu tot timpul, dar in fiecare zi. Rau din ala de abia stateam pe scaun la birou de durere de stomac. Vazand ca nu o scot la capat am ajuns intr-un final la spital. Asa ca acum sunt pe tratement si investigatii si sunt suspecta de un virus numit Helicobacter Pylori. Minunat, nu? :)
Pana termin eu cu analizele si ne lamurim daca asta am sau altceva, dieta mea s-a cam dus pe apa sambetei. Deoarce ma doare stomacul dupa aproape orice mananc, nu prea am mai mancat cat trebuia la o masa si am mai si sarit mese ca sa sar si durerea de dupa. Cand nu ma durea stomacul, fie imi era greata, fie foame, fie aveam aciditate mare...asa ca au fost multe momentele in care am mancat ce simteam atunci ca imi trebuie - in momentele de aciditate painoase sau mamaliga, cand imi era foame si nu era ora de masa am mai ciugulit chestii de prin birou in principal dulciuri, cand imi era greata am sarit masa chiar daca era in program si aveam mancarea pregatita. Cumva in ultima saptamana parca nimic nu a mers cum trebuia, asa un sentiment de nici iarba nu creste am avut....Una peste alta self-esteem-ul meu dupa ultimele zile e undeva sub pamant.
 Sa zic ca in proportie de 60% am respectat dieta, dar cu muuulte exceptii si abateri.
#EUPOT
Azi mi-am gasit energia sa scriu pentru ca am prins o coaja de speranta ca pot sa ma tin de Limitless si cu regimul de ulcer primit de la spital.
Eu le scriam fetelor de la Limitless sa le intreb daca pot sa pun Limitless on hold pana imi revin cu raul & tratamentul, iar Tania (minunata ca de obicei) a venit cu idea ca mai bine adaptam meniu, ceea ce a facut si acum ca am meniu nou care se potriveste si cu Limitless si cu ulcerul mi se pare ca #EUPOT ramane in picioare ;). Le multumesc din suflet celor de la Limitless pentru ca imi sunt alaturi si ca mereu ma surprind placut.
Revin cu informatii dupa ce s-o mai stabiliza situatia. Momentan cu tratament si regim modificat, nu mai imi e rau, am doar o jena/senzatie de discomfort dupa ce mananc. Poate totusi nu oi avea virusul ala si oi fi bine. Zic si io :)
Anul asta de cand a inceput si pana acum "m-am distrat" cu un inceput de burnout (epuizare extrema), cu o alergie ticaloasa (inca nu stiu la ce sunt alergica) si acum a mai aparut si virusul asta. Ne potolim si noi? :) Ca mai avem si altceva in viata de facut decat de mers pe la doctori.