Return to site

Punct si de la capat

1 abatere/zi in fiecare zi = 0kg date jos

2 saptamani anapoda

Scriu postul asta cu o multime de sentimente amestecate:

- rusine, ca nu am respectat intocmai programul

- frustrare, ca nu inteleg ce s-a intamplat de am fost asa de haotica

- bucurie, ca am avut puterea sa pun punct si sa o iau de la capat corect

In primele 2 saptamani dupa ultima evaluare am reusit sa am o abatere in fiecare zi. Top-ul lor in ordinea frecventei este:

1. nu am mancat gustarea #2

2. am mancat mai tarziu decat trebuia (1,5 - 2h mai tarziu)

3. am mancat dulce

Ce e ciudat este ca am fost constiincioasa cu cumparaturile ca sa am mereu ingredientele necesare, cu preparea si mereu am avut la mine ce imi trebuia, alarmele pe telefon au fost activate ca si pana acum si nu inteleg cum m-am lasat prinsa in call-uri si treburi la birou de am sarit mesele si cum acasa m-am lasat dusa de valul sarbatorilor din familie (Sf Marie, ziua mamei, etc) si am mancat dulce. Am stat si m-am gandit ce a determinat schimbarea asta si nu am gasit o explicatie pana acum. Asa ca am decis ca vreau sa continui programul si cum simteam nevoia unui reset, m-am programat la evaluarea #2 dupa doar 2 saptamani. Aceste 2 saptamani de abateri de care vorbeam.

Punct si de la capat

Cei de la Revvolution au fost foarte intelegatori si draguti ca de obicei si m-au primit. Vestea proasta e ca nu am slabit niciun kg. Vestea buna e ca nici nu m-am ingrasat niciun kg. Ce am invatat de aici - lectie#1:  daca ai o abatere pe zi (chiar daca nu e mare), dar e in fiecare zi programul nu mai functioneaza si nu mai da rezultate. Deci, lucrurile nefacute pana la capat nu au final fericit.

Acum sunt in prima saptamana dupa evluarea #2. Tocmai am primit dieta si ma pregatesc de cumparaturi. Desi ma simt mult mai atenta la ce fac in fiecare zi si mai determinata sa ma tin de program ca acum 2 saptmani, recunosc ca increderea in mine a scazut odata cu cele 2 saptamani de abateri. Lectie #2 - lipsa de disciplina nu inseamna numai ca nu mai dai jos kg, ci si ca increderea in sine e afectata.

Ca sa imi cresc increderea in fortele proprii, incarc sa activez niste ancore (e o modalitate utilizata in NLP - Programare Neuro-Lingvistica) din momentele cand stiu cu siguranta ca aveam puterea sa misc lucrurile in directia buna. Daca e o metoda buna si cum a functionat pentru mine, va povestesc la sfarsitul lunii, dupa evaluarea #3.

Cu jumatate de glas spun #EUPOT si pe curand!