Return to site

I'm back in business

Adica inapoi in program ca sa slabesc 35kg

Long time, no see

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris si asta in principal din cauza unor probleme de sanatate pe care le-am avut. Acum sunt bine si am reintrat in program. Intr-o zi am vazut pe Facebook ca a postat Andra ca vrea sa se reapuce de program si am zis ca ma bag si eu (pt ca ce face omul, face si maimuta : ) ). Zis si facut. Am facut programare, m-am vazut cu Tania, mi-a luat dieta si m-am pus pe treaba.

Schimbari

Cat timp am fost "Out of order" s-au intamplat multe schimbari si toate in bine. Programul Limitless a evoluat la Revvolution, au un sediu nou, mult mai mare si foarte frumos langa Universitate, programul a capatat mai multe dimensiuni, programele de antrenament sunt mai variante si mai noi, partea de coaching a primit si ea mai multa atentie (si asta ma bucura tare), echipa de oameni minunati pe care eu o stiam este tot acolo doar ca intr-o formula mai extinsa. Asa cum si noi ne transformam in urma programului si ne bucuram de imaginile before&after, asa si programul s-a transformat si detaliile before&after sunt chiar aici.

broken image

A 3a saptamana in program

Revenirea a fost mult mai usoara decat credeam pentru ca:

- am pastrat orele regulate de masa si acum nu am alarma pusa decat pentru gustari

- nu mai imi lipseste dulcele asa de mult ca inainte

- nu imi e foame ca prima data, acum nu simt deloc nevoia celei de a 3a gustari seara

Ce am observat si am zis sa share cu voi, ca poate e util cuiva este ca:

  1. Cand mergeti la cumparaturi pentru saptamana urmatoare e nevoie de 2 opriri: piata + supermarket. Nu merge cu luat toate dintr-un singur loc ca nu le gasiti pe toate proaspete acolo. M-am incapatanat de cateva ori cu luat totul dintr-un singur loc si nu a iesit bine.
  2. Cand cumparati lucruri pe care le gasiti mai greu sau doar intr-un anumit loc, luati provizii pt toata luna nu doar pentru saptamana in curs - gen nuci, seminte, creveti, etc.
  3. E o diferenta foarte mare ca bani intre un supermarket si altul pe exact aceiasi lista de cumparaturi. Pt o saptamana de dieta, la Kaufland am dat 220lei, iar la Auchan 370lei. Pe exact aceleasi lucruri, pe cat posibil aceleasi branduri si aceleasi cantitati. Mega Image e si mai scump ca Auchan, deci faceti-va planul de cumparaturi din timp si cercetati mai multe variante ca s-ar putea sa economisiti intr-o luna pretul unei editii de Revvolution ;)
  4. Laptele vegetal este muuuult mai usor de digerat decat laptele de vaca, asa ca poate ii dati o sansa. Cel de cocos mie imi place la gust mai mult decat cel de vaca ;) 
  5. Optiuni de miscare care sa fie si fun pentru cei cu mult prea multe kg in plus si care nu intra inca la antrenamente sunt:
    • Inotat la piscina - la Pescariu se poate intra si cu plata pe zi, nu neaparat cu abonament si e foarte frumos la Aqua (in weekend e destul de aglomerat). Muzica frumoasa si atmosfera foarte buna de citit o carte in timp ce stai la plaja sa iti tragi sufletul dupa ce ai inotat.
    • Mers pe jos - poate parea plictisitor sa mergi singur pe jos prin oras doar ca sa faci km, dar... cu riscul sa imi pun multa lumea in cap acum...daca iti descarci Pokemon Go, o sa vezi ca timpul trece foarte repede, ca parcurgi distante foarte mari fara sa simti obosela, fiind captivat de joc. Principiul jocului chiar asta e - sa te scoata din casa, sa mergi pe jos sau cu bicicleta, sa prinzi Pokemoni si sa te opresti la Pokestop-uri care sunt puse in locuri interesante. Cu cat mergi mai mult cu atat cresti Pokemoni noi. E o nebunie frumoasa jocul asta si daca nu o iei razna sa te joci non-stop, chiar te ajuta sa faci miscare. 

Ma pregatesc de o noua editie

Saptamana viitoare o sa merg la evaluare si o sa incep o noua editie.

Obiectivele pentru noua editie sunt:

- mai multa miscare

- atentie mai mare la lista de cumparaturi (mi-au scapat cateva lucururi datile trecute)

- scris mai des aici in jurnal ;)

Sper sa imi pastreze salata Caprese in meniu ca a fost tare buna. ;)

O idee @ Revvolution team

Ce m-ar ajuta pe mine (ca sa fiu mai putin bezmetica) ar fi o aplicatie Revvolution in care:

  1. sa ma pot loga si sa imi gasesc acolo dieta (in loc sa caut prin mailurile mele care nu sunt putine deloc)
  2. cand incarca Tania dieta, aplicatia sa extraga de acolo automat cantitatile si sa faca o lista de cumparaturi (check-uibila ca sa pot sa vad in timp ce cumpar ce mai am pe lista) structurata pe departamentele din supermarket (asa poate nu mai uit lucruri de pe lista)
  3. sa tina un istoric al dietelor
  4. sa poti sa completezi acolo jurnalul de abateri + jurnal in general despre cum esti si sa poti sa adaugi poze si video, care sa i se transmita automat Taniei
  5. sa pot sa ma programez la evaluari & la sedintele de coaching din aplcatie
  6. pt cei care sunt la antrenamente,  sa vada orarul si sa poata sa schimbe clase cu altcineva direct din aplicatie
  7. sa ai optiunea ca anumite note din jurnal sa le poti share-ui pe grupul de pe Facebook direct din aplicatie
Poate e o idee proasta care m-ar ajuta doar pe mine. Nu stiu. Eu am lansat "scrisoarea catre Mos Craciun" si vedem ce se intampla ;)

Pe saptamana viitoare!