Return to site

Am inceput luna 2 de Limitless Go

Replierea
Saptamana trecuta a fost una de "tranzitie" intre luna 1 si luna 2 de Limitless Go. O saptamana in care in principal am repetat meniul din luna 1 cu 4 exceptii porcesti:
1. o bucatica de placinta cu branza si stafide
2. un meniu de la KFC
3. mini-amandine de la ziua unui coleg de birou
4. o inghetata cu menta
Acum ca m-am rasfatat/porcit si mi-am facut poftele sunt incredibil de usurata si increzatoare ca o sa ma pot tine in saptamana care urmeaza cu strictete de meniu. Nici nu mi-a dat prin cap pana acum ca saptamana de tranzitie dintre luni poate sa fie asa de "rasfat" si ca o sa imi dea atat energie pt mai departe....dar facand si vazand inveti. Mi se pare pt moment o strategie care pt mine functioneaza: 4 saptamani de respectat dieta cu strictete + 1 saptamana de strecurat exceptii de la dieta, exceptii care aduc bucurii.
Dieta upgraded
Dupa prima luna am tras cateva lectii si concluzii despre ce poate corpul meu sa digere si ce nu. Cand am primit meniul pe luna 2, am avut inspiratia sa ii dau un mail Taniei sa ii spun despre concluziile ele si sa o intreb daca am vreo sansa sa tina cont de ele si sa le includa in meniul pentru luna 2. Cum eu sunt un om extrem de norocos, am dat peste un om incredibil, care m-a inteles si sustinut si care a modificat meniul astfel incat:
- sa nu mai am asa multe grasimi
- sa nu mai am hrisca pe care nu pot sa o mananc
- sa nu mai am nuci la care cred ca am dezvoltat o alergie....desi nu sunt convinsa de la ce e
- sa am portiile mai mici si inca o gustare seara...ca eu ma culc tarziu si de multe ori adorm cu durere de cap si de stomac de foame
- sa include chestii la care pofteam si care erau conforme cu meniul
Dupa ce am facut lista de cumparaturi am vazut ca am muult mai multe lactate ca inainte si sper sa le pot manca pe toate. Deocamdata "viitorul suna bine" :) vedem la sfarsitul lunii care au fost concluziile.
Inceput de luna 2
Azi am inceput luna 2. Prima modificare importanta e sa imi setez alarmele diferit la telefon astfel incat sa includa si gustarea de seara.
Ironic, pe cat de pornita sunt eu sa ma tin cu strictete de dieta de luna aceasta, azi la pranz am inlocuit masa cu o alta din meniu deoarece aveam fructe de mare, iar ieri cand am ajuns acasa cu ele de la supermarket am observat ca miroseau urat si ca se stricasera asa ca le-am aruncat. Drept urmare dimineata nu am avut cu ce sa pregatesc masa. Trebuie sa mai ajung intr-o seara la supermarket sa cumpar altele. Poate maine seara sa ma duc ca azi ma vad cu o prietena.
Altfel sunt foarte ok cu ce ma asteapta luna aceasta din punct de vedere meniu. Simt ca deja m-am obisnuit cu mare parte dintre aspectele ce tin de organizarea de zi cu zi si cred tot mai mult ca #EUPOT.
Note to myself:
Cristina, fa-ti poze ca sa ai cu ce sa compari pe parcurs si nu mai amana! :)
Note to myself 2:
#EUPOT :)