Return to site

Primele 5kg date jos

au mai ramas 30kg

A trecut ceva vreme

De cand nu am mai povestit cu voi. Asta pentru ca a fost nebunia aia dintate de concediu cand toti la birou vor ceva urgent, urmata de concediu unde am tot umblat si m-am deconectat de tot si toate si apoi la inapoi la munca unde trebuie sa fii "fresh" si sa recuperezi tot ce s-a intamplat in concediu. Dar a fost o perioada buna cu multe experiente frumoase.

Ma intorc cu mai multa energie si cu mai multa incredere ca #EUPOT.

Incerc sa dau o logica acestui post si sa conectez lectii cu experiente si cu noutati.

Lectii invatate in ultima luna

#1 - chiar daca esti la dieta, poti sa mananci in oras cu prietenii/colegii si sa respecti dieta. Lectia pe care am invatat-o eu, e sa nu cer meniul sau daca il primesc sa il refuz si sa cer ce stiu eu ca am de mancat la masa respectiva indiferent daca au acel preparat in meniu sau nu. Asa am vazut ca nici nu imi fac pofta cu ce bunatati au oamenii aia prin meniu, mananc doar un fel, cel pe care mi l-a dat Tania si restaurantele chiar daca nu au in meniu ce vreau eu cand ma vad asa hotarata si ca stiu ce vreau sunt deschisi sa il prepare chiar daca nu e in meniu. Si uneori iese si ceva surprinzator de aspectuos si de bun chiar si din piept de pui cu legume. Mai jos un exemplu de la Joseph by Joseph Hadad.

broken image

#2 - dieta e ca navigatul pe mare, in zig-zag si tot timpul trebuie sa revii la cursul tau. Chiar daca uneori te abati si mananci ce nu trebuie - in cazul meu dulce, important e sa revii si sa mergi mai departe. Vacanta asta am fost in Lisabona si ei au un desert specific - Pastel de nata. E un fel de combinatie intre Cremeschnitte si Creme brulle, dar mai buna ca amandoua la un loc. Daca ajungeti acolo, trebuie sa va opriti pe Avenida de Liberdad la Fabrica de Nata si sa le incercati. Delicioase!

broken image
broken image

#3 - marea/oceanul au o putere incredibila de a curata si face ordine in mintea si sufletul omului. Pe mine m-a incarcat cu multa energie si incredere si #EUPOT e mai puternic in mine decat cand am inceput sa lucrez la visul de a da jos 35kg. In Portugalia in 3 locuri m-am intalnit cu Oceanul, toate 3 incredibile si va recomand sa incercati sa le vizitati:

1. un sat pescaresc numit Nazare si Beach Bar-ul "A Deriva" unde surferii stau la povesti a fost cel mai frumoasa intalnire cu Oceanul din Portugalia

broken image

2. Farul de la Cabo da Roca (cel mai vestic punct din Europa) si felul in care pamantul se imbina cu Oceanul si cu cerul iti da o senzatie ca vrei sa revii. Aceiasi senzatie am avut-o cu mirosul lemnos din aerul Africii.

#3 - Cascais - o statiune cocheta destul de aproape de Lisabona unde parca iti vine sa te muti acolo.

broken image

5kg date jos = 1 charm pe bratara mea Pandora

Ca sa am o ancora si sa imi aduc aminte tot timpul de visul meu, am decis sa cumpar o bratara Pandora si la fiecare 5kg date jos sa adug un charm. Aceasta a fost varianta pe care eu am gasit-o deoarce stand la birou toata ziua cu mainile pe tastatura o vad tot timpul si mereu imi aduc aminte de visul meu.

Cand am revenit din concediu si ma pregateam de evaluare, am avut emotii cu ce o sa arate Tanita, deoarece stiam ca desi am respectat destul de mult dieta si am mers mult pe jos, am mancat dulce in fiecare zi de vacanta. Rezultatele au fost mai bune decat credeam si acum am primele 5kg date jos si primul charm pe bratara. E un calut de mare care imi aduce si bucuria ca am reusit sa dau jos din kg si marea mai aproape pe care o port mereu in suflet.

Acum astept noua dieta si ma pregatesc de o noua editie de Revvolution. Si daca sunt cuminte poate intru si la antrenamente de luna viitoare :)

#EUPOT